Behöver du rehabilitering, har du problem med ömma muskler och leder eller letar du bara efter ett sätt att få total avkoppling och ro? Att vända sig till en massageterapeut kan vara ditt absolut bästa val någonsin. I Sverige har massage länge varit ett sätt för människor att få hjälp med sina besvär, men det har också varit ett sätt för att ta tid för sig själv, rå om sig själv och få lugn i kropp och sinne.

För bara några år sedan fanns det inget annat val än att ringa runt till diverse salonger eller terapeuter för att boka in en tid. Man satt länge i telefon för att hitta en tid som passade båda parter och fanns det ingen tid var man tvungen att leta upp en ny och göra om samma process. Detta blev så klart knepigt för många som kanske inte hade någon annan möjlighet än att ringa och boka under sina egna arbetstider. Tack vare den moderna tekniken och internet kan man idag boka direkt över nätet, utan att ha någon kontakt med terapeuten alls innan man går dit.

Så bokar du online

Det finns flera sätt att gå tillväga om man vill boka massage snabbt och enkelt online. Många salonger och terapeuter använder sig av bokningsprogram som gör att kunden själv kan hitta en tid och en dag som passar. Genom att lägga ut information om vilka tider som finns tillgängliga sparar både kunden och massören tid, tid som kan gå åt till att behandla just dig!

Jämför priser och massörer

Du väljer själv om du vill använda dig av en salong med egen bokning eller om du först vill kunna jämföra tider och priser mellan de olika massagesalongerna. Det finns nämligen bokningsprogram som är vanligt förekommande inom hälsa, vilket har gjort att flera salonger och massageterapeuter väljer att använda sig av just dessa. Här har du som kund möjlighet att fylla i i vilket område som du söker en massör och får därefter upp ett flertal alternativ att välja mellan. Söker du massage med hembesök i Stockholm eller i annan ort kan du i många fall även fylla i detta.

Vad kostar det?

Hur mycket just din behandling kommer att kosta beror naturligtvis på vilken massageterapeut eller salong som du vänder dig till. Ett hembesök kan kosta allt mellan 500-1500 kronor beroende på omfattning, medan ett besök på en salong ligger ungefär 200-300 kronor billigare för samma behandling.

Olika massagebehandlingar

Massage i Stockholm

Den kanske absolut vanligaste massagebehandlingen är den klassiska massagen, men det finns ett flertal andra typer av massagebehandlingar om så önskas. I listan nedan finner du ett flertal olika behandling att välja mellan.

  • Klassisk massage
  • Rehabiliteringsmassage
  • Osteopati
  • Taktil massage
  • Bindvävsmassage
  • Zonterapi
  • Akupunktur

Snabba tider som passar dig

Eftersom du själv kommer kunna jämföra olika salonger väldigt snabbt går det på ett kicka att hitta en tid som passar dig. På Bokadirekt.se kan du t.ex. även se vilka betalningsmetoder som accepteras och vilken den snabbaste lediga tid är. Genom att klicka på den massör eller de företag som du är intresserad av kommer du direkt vidare till de lediga tiderna och de tjänster som erbjuds. Om du inte bestämt ska ha en specifik massör eller salong kan du enkelt hitta en tid för massage samma dag, hembesök eller inte.